Vallentuna, allmänpsykiatrisk mottagning med integrerad psykosvård

Praktikertjänst Psykiatri Vallentuna är en öppenvårdspsykiatrisk mottagning för allmänpsykiatriska tillstånd samt psykossjukdomar. Vi vänder oss till Dig som är över 18 år.

Vi som arbetar här är specialistläkare i psykiatri, sjuksköterskor, psykologer, psykoterapeuter, kuratorer, skötare, arbetsterapeuter och sjukgymnast - alla med mångårig erfarenhet av psykiatriska besvär. Vi bedömer, utreder och medicinerar psykiatriska tillstånd samt erbjuder samtalsbehandling och terapeutiska insatser, både enskilt och i grupp. För dig som har svårt att förstå eller prata svenska anlitar vi professionella tolkar. Du kommer i kontakt med oss genom remiss från annan vårdgivare eller genom att göra en egenanmälan på mottagningens telefonnummer. 

Klicka här för att se patientavgifter. 

Blocks

Kontakta oss när du vill på dygnet

Vill du omboka, avboka eller boka tid, förnya eller se över dina recept eller om du önskar bli kontaktad av din läkare eller behandlare kan du även gå in på 1177 och göra ditt ärende där. 

Sjuksköterskerådgivning

Har du en pågående kontakt hos oss har Du har möjlighet att komma i kontakt med en sjuksköterska vid frågor angående din medicinering eller behandling. Ring mottagningen så ringer en sjuksköterska upp dig snarast möjligt. 

Recepttelefon

För dig som är pågående patient och behöver förnya ditt recept har vi en recepttelefon öppen dygnet runt. Ring mottagningens telefonnummer och välj knappval 1.