Mörby, allmänpsykiatrisk mottagning

Praktikertjänst Psykiatri Mörby är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som riktar sig till personer över 18 år boende huvudsakligen i kommunerna Danderyd och Vaxholm.

Mottagningen erbjuder bedömning och utredning av olika psykiatriska frågeställningar som till exempel depression och ångesttillstånd. 

Här arbetar specialistläkare, psykologer, psykoterapeuter och sjuksköterskor med mångårig erfarenhet av olika psykiatriska besvär. 

Affektiv Livsstilsmottagning

I Mörby finns även vår affektiva livsstilsmottagning (ALM) som är en mottagning för personer med bipolär sjukdom som vill öka sitt psykiska välbefinnande och få hjälp med motivationen att förändra sin livsstil. 

Klicka här för att se patientavgifter. 

Blocks

Kontakta oss när du vill på dygnet

Vill du omboka, avboka eller boka tid, förnya eller se över dina recept eller om du önskar bli kontaktad av din läkare eller behandlare kan du även gå in på 1177 och göra ditt ärende där. 

Öppen mottagning (drop-in)

Tisdagar kl. 08.30 - 10.30
Onsdagar kl. 14.00 - 16.00


Drop-in-besök är för dig som har en
pågående kontakt hos oss och behöver receptförnyelse av centralstimulantia eller Inställning/justering av centralstimulantia.

Anmäl dig i receptionen så får du träffa en sjuksköterska för kontroll av blodtryck, puls, vikt, effekt och biverkningar.